Aperitive cu ardei, sunca si crema de branza

Printeaza

Aperitive cu ardei, sunca si crema de branza din: brânză de vaci, unt, marar, ceap rosie, piper alb macinat, sare, ardei gras galben şi roşu, sunca.

Ingrediente:Aperitive_cu_ardei_sunca_si_crema_de_branza

  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g unt
  • câteva fire mărar
  • 1 ceapă mică roşie
  • piper alb măcinat
  • sare
  • ardei gras galben şi roşu
  • 100 g şuncă feliată

Mod de preparare:

Speli ardeii, îndepărtezi codiţele şi co­toarele şi îi tai după mărimea dorită. La fel tai şi’feliile de şuncă.

Mixezi brânza împreună cu untul moa­le, razi ceapa după gust pe răzătoarea fină, presari mărar tocat fin şi potriveşti de piper şi sare.

Aşezi pe fiecare felie de ardei câte o felie de şuncă şi ornezi cu pasta de brânză. Serveşti bărcuţele pe un platou presărat cu mărar tocat.

Aperitive cu ardei sunca si crema de branza

Aperitive_cu_ardei_sunca_si_crema_de_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.