Aperitive calde cu branza

Printeaza

O reteta gustoasa de aperitive cu: branza, bagheta, mozzarella, salam, mascarpone, sare, rosii cherry, ardei capia, smantana, usturoi, busuioc.

Ingrediente:Aperitive calde cu branza

  • o baghetă albă
  • 200 g mozzarella
  • 100 g salam foarte uscat
  • 100 g brânză mascarpone
  • sare grunjoasă
  • 300 g roşii cherry
  • 2 ardei capia
  • 2 linguri smântână
  • 3-4 căţei usturoi
  • busuioc proaspăt pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se feliază bagheta. Se curăţă usturoiul şi se piseaza. Se amestecă cu smântână si crema mascarpone.

Feliile de baghetă se ung cu crema de brânză şi se pun în tavă. Se feliază brânza mozza­rella, salamul uscat şi se aşază pe feliile de baghetă.

Se băgă în cuptor la 120-140°C si se lasă până se rumeneşte mozzarella.

Se scoate tava din cuptor, se aranjează bucăţile pe un pla­tou şi se ornează cu feliuţe de roşii şi frunzuliţe de busuioc.

Aperitive calde cu branza

Aperitive calde cu branza

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Perfecte sunt aperitivele astea

  2. Bune aperitivele astea

  3. Bune aperitivele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.