Aperitive cu branză si cascaval

Printeaza

O reteta gustoasa de aperitive cu:apa, ulei, faina, oua, branza, mascarpone, telemea de oaie, susan, smantana, marar, cascaval, patrunjel.

Ingrediente aluat:Aperitive cu branză si cascaval

  • 200 ml apă
  • 75 ml ulei
  • 125 g făină
  • 3 ouă

Ingrediente umplutură:

  • 200 g brânză mascarpone
  • 100 g telemea de oaie
  • 20 g susan
  • 4 linguriţe smântână
  • o legătură mărar
  • 30-40 g caşcaval
  • pătrunjel pentru ornat

Mod de preparare:

Apa şi uleiul se pun într-o cratiţă şi se fierb în clocot. Se adaugă făina cernută şi se amestecă repede ca să nu se formeze cocoloaşe. Se lasă să se răcească la tempe­ratura camerei, apoi se adaugă ouăle unul câte unul. Se amestecă bine şi apoi se pun în tavă cu ajutorul unui poş.

Se bagă în cuptorul încins în prealabil şi se coc la temperatură de aproximativ 200°C. După ce s-au umflat s-au copt, se scot şi se lasă să se răcorească, apoi se taie uşor, astfel încât să se poată umple.

Separat, se pune crema de brânză într-un bol, se amestecă cu smântână, mărarul tocat mărunt şi cu telemeaua rasă şi se pasează cu blenderul. Se umplu gogoşelele cu crema de brânză şi se ornează cu brânza rasă şi frunzuliţele de pătrunjel.

Aperitive cu branză si cascaval

Aperitive cu branză si cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.