Aperitiv cu vinete si branza

Printeaza

O reteta de aperitiv cu vinete si branza din: vinete, usturoi, telemea de vaca, sare, piper, ulei de masline, rosii, patrunjel si seminte de pin.

Ingrediente:Aperitiv cu vinete si branza

  • 4 vinete
  • 8 catei de usturoi
  • 300 g telemea de vaca
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 4 rosii
  • o legatura patrunjel
  • 50 g seminte de pin

 

Mod de preparare:

Se spală vinetele si se feliază. Se sărează si se asază în sită să se scurgă de sucul toxic. Se spală si se taie roşiile cubuleţe. Se că­leşte usturoiul tăiat rondele şi apoi se prăjesc vinetele 2-3 minute pe fiecare parte. Se scot si se lasă să se scurgă pe ur şervet absorbant.

Se asază un strat de vinete cu usturoi, unul de roşii, vinete, telemea de vacă, vinete şi, ultimul strat, o felie de telemea de vacă. Se pun deasupra seminţele de pin şi pătrunjel tocat. Se condi­mentează cu sare si piper. Se bagă pentru 20 de minute în cuptor si apoi se poate servi.

Aperitiv cu vinete si branza

Aperitiv cu vinete si branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.