Aperitiv: Tartine cu avocado si ansoa
PrinteazaTartine cu avocado si ansoa din: avocado, rosii, usturoi, ansoa marinat, ulei de masline, busuioc.
- 1 fructe avocado
- 2 rosii
- 4 catei de usturoi
- 1 bagheta
- 200 g ansoa marinat
- ulei de masline
- busuioc proaspat
Mod de preparare:
Decojim fructul de avocado, îl tăiem pe jumătate şi scoatem sâmburele. Zdrobim fructul cu o furculiţă şi adăugăm usturoiul pisat, 3-4 frunze de busuioc tocate şi câteva picături de ulei de măsline. Amestecăm.
Feliem bagheta şi prăjim feliile pe grătar sau pe o plitj pusă direct pe flacăra aragazului. Punem cremă de avocado pe fiecare felie şi adăugăm bucăţi de anşoa şi cubuleţe de roşie.
Ornăm cu frunze de busuioc si servim.
Pofta buna!





