Aperitiv special

Printeaza

Aperitiv special din: paine, oua, maioneza, rosii, macrou afumat, mustar, sare, piper, ceapa, marar, rucola, castraveti murati.

Ingrediente:Aperitiv special

  • 1 pâine rotundă
  • 5 ouă fierte tari
  • 300 g maioneză
  • 2 roşii
  • 250 g macrou afumat
  • 1 lingură muştar
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • 3 castraveţi muraţi
  • 1 legătură mărar
  • rucola

 

Mod de preparare:

Tai pâinea în trei, pe orizontală. Amesteci maioneza cu muş-tarul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pasezi macroul afumat cu o furculiţă, tai ceapa şi roşiile mărunt (păstrezi 2-3 felii pentru decor) şi amesteci cu o treime din cantitatea de maioneză.

Intinzi uniform această compoziţie pe felia de bază a pâinii. Aşezi a doua felie de pâine.

Amesteci a doua treime din compoziţia de maioneză cu 4 ouă şi castraveţii, toate tăiate bucăţi mici, şi mărarul tocat. Păstrezi puţin mărar pentru ornat.

Pui ultima felie de pâine, ungi cu restul de maioneză şi aşezi felii de roşii, de ou şi mărar, iar frunzele de rucola pe margine. Aplatizezi uşor întreaga pâine şi dai la frigider 2-3 ore.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    Foarte bun aperitivul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.