Aperitiv englez

Printeaza

O reteta de aperitiv englez din: carne afumata, morcov, ciuperci, castravete, broccoli, masline, marar, patrunjel, pasta de tomate, zahar, ulei vegetal, mustar, sare si piper.

Ingrediente:Aperitiv englez

  • 100 g carne afumata
  • 1 morcov
  • 50 g ciuperci marinate
  • un castravete murat
  • 2 buchetele broccoli marinat
  • 5 masline
  • frunzulite de marar si patrunjel

pentru amestecul de condimente:

  • 2 lingurite pasta de tomate
  • o lingurita zahar
  • 4 linguri ulei vegetal
  • o lingura mustar
  • piper negru macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Pentru sos, se dilueaza pasta de tomate in doua linguri de apa se adauga mustarul, uleiul, zaharul, se pne sare si piper dupa gust. Morcovul se taie rondele, ciuperci si castravetele – felioare, broccoli se imparte in buchetele mici.

Legumele pregatite se amesteca cu ciupercile, se toarna sosul, se amesteca si se lasa 2-3 ore. Carnea se taie felioare subtiri, in care se pune amestecul de legume si se ruleaza. La servire aperitivul se aranjeaza pe platou, ornandu-se cu felioare de legume marinate, cu masline si cu verdeata.

Aperitiv englez

Aperitiv englez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.