Aperitiv din piept de pui cu cartofi

Printeaza

Aperitiv din piept de pui cu cartofi din: piept de pui, cartofi, ceapa rosie, mar, ceapa verde, salata verde, maioneza, alune de padure, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv_din_piept_de_pui_cu_cartofi

  • 500 g piept de pui
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 mar
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 salata verde
  • 2 linguri maioneza
  • cateva alune de padure
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe pieptul de pui 1 în apă cu sare, îndepărtând spuma formată. Când este bine fiert, se strecoară, se taie cubuleţe şi se pune într-o salatieră. Cartofii se fierb separat, cu tot cu coajă, în apă cu sare, se strecoară, se curăţă coaja, se taie cubuleţe şi se adaugă în salatieră.

Se mai pun mărul curăţat de seminţe şi tăiat cubuleţe şi ceapa roşie tăiată mărunt. Se condimentează cu sare şi piper, se asezbnează cu maioneză light şi se amestecă uşor.

Se serveşte pe pat de frunze verzi de salată, presărată cu alune mărunţite şi cu ceapă verde tăiată mărunt.

Aperitiv din piept de pui cu cartofi

Aperitiv_din_piept_de_pui_cu_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.