Aperitiv din fasole si castraveti

Printeaza

Aperitiv din fasole si castraveti din: fasole, cartof, castraveti acri, mustar, nuca, otet, ulei, masline.

Ingrediente:Aperitiv_din_fasole_si_castraveti

  • 300 g fasole boabe măruntă
  • 1 cartof mare
  • 300 g castraveţi acri în oţet
  • 2 linguri muştar
  • 2 linguri nucă măcinată
  • 1 lingură oţet balsamic
  • 300 ml ulei
  • măsline pentru decor

 

Mod de preparare:

Se fierbe fasolea în a treia apă împreună cu cartoful până se fărâmă bine. Se trec prin mixer împreună cu puţină supă.

Se separă de coji printr-o sită mare, se freacă împreună cu ulei, muştar, sare, piper, până devine o pastă fină. Se taie cubuleţe fine castravetele, se storc de zeamă, se amestecă în compoziţie cu nucile.

Pentru un preparat mai acru se poate adăuga o lingură de oţet balsamic. Se ornează cu maioneză sau măsline.

Aperitiv din fasole si castraveti

Aperitiv_din_fasole_si_castraveti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Aperitivul asta e bun pe paine prajita, paine facuta felii mici si prajita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.