Aperitiv din branza de burduf

Printeaza

Aperitiv din branza de burduf din: branza, bere, smantana, sardele, chimen, ceapa, sare.

Ingrediente:Aperitiv din branza de burduf

  • 1/2 kg brînză sau caş de oaie proaspăt
  • 50-100 ml bere
  • 100 ml smîntînă
  • 4-5 sardele
  • chimen
  • ceapă
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Brînza se mărunţeşte cu furculiţa, caşul se trece prin maşina de tocat, se adaugă berea, smîntîna, sardelele, o linguriţă rasă de chimen măcinat şi ceapă rasă,compoziţia se amestecă bine şi se sărează după gust.

Compoziţia se serveşte în aceeasi zi, aranjată pe platou, ornată cu măsline şi gogoşari.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.