Aperitiv de ficatei

Printeaza

Aperitiv de ficatei

Ingrediente:

  • 500 g ficat de pui sau de curcan
  • o ceapă mare
  • o jumătate de pahar de vin alb
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ficatul în bucăţele. în ulei de măsline căleşte ceapa tocată, stinge cu vin alb şi puţină apă.

Adaugă ficatul, presară sarea şi lasă să fiarbă, acoperit, la foc mic, până când acesta e bine pătruns.

Aperitiv de ficatei

Aperitiv de ficatei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.