Aperitiv de cartofi

Printeaza

Aperitiv de cartofi

Ingrediente:Aperitiv de cartofi

  • 1 kg cartofi
  • 100 g caşcaval
  • 100 g parizer vegetal
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 pahar lapte de soia

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se spală şi se taie rondele. Caşcavalul se rade, iar parizerzl se taie cubuleţe mici. Se unge o formă cu ulei, apoi se pune un strat de cartofi, unul de caşcaval şi unul de parizer.

Se procedează aşa până când se termină cartofii. Ultimul strat trebuie să fie de cartofi. Deasupra se toarnă laptele. Se pune sare după gust şi se dă la cuptor aproximativ 40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.