Aperitiv cu vinete si usturoi

Printeaza

Aperitiv cu vinete si usturoi din: vanata, usturoi, ulei de floarea soarelui, paine, patrunjel verde, sare.

Ingrediente:Aperitiv_cu_vinete_si_usturoi

  • 1 vanata
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de floarea soarelui
  • 8 felii de paine
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai vânătă felii nu foarte groase şi le fierbi 5 minute în apă cu sare. Le scoţi şi le pui la scurs. Incingi uleiul în tigaie şi sotezi feliile de vinete până se rumenesc uşor. Le scoţi pe un şervet de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.

Tai usturoiul feliuţe. Serveşti rondelele de vinete pe felii de pâi-ne. Deasupra aşezi usturoiul şi frunzuliţele de pătrunjel verde.

Aperitiv cu vinete si usturoi

Aperitiv_cu_vinete_si_usturoi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • aperitive restaurante de lux

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.