Aperitiv cu sfecla, hering si morcov

Printeaza

Aperitiv cu sfecla, hering si morcov din: fileuri de hering marinat, cartofi, morcovi, sfecla rosie, ceapa, oua, zeama de lamaie, patrunjel.

Ingrediente:Aperitiv_cu_sfecla_hering_si_morcov

  • 2 fileuri de hering marinat
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 sfeclă roşie mare
  • ceapă
  • ouă fierte
  • zeamă de lămâie
  • pătrunjel (pentru decor)

Mod de preparare:

Spală cartofii, morcovii şi sfecla. Fier­be legumele separat în apă cu sare. Lasă să se răcorească, apoi dă-le pe răzătoarea mare.

Aşază fiecare în câte un bol separat. Taie în cubuleţe albuşul fiert. Intr-o formă de minitort, aşază un strat de cartofi, unul de albuş, unul de morcov şi unul de sfe­clă.

Lasă preparatul zece minute la frigider, ca să se fixeze. Ornează-I cu ceapă tăiată solzişori şi fâşii de he­ring, stropeşte cu zeamă de lămâie.

Aperitiv cu sfecla, hering si morcov

Aperitiv_cu_sfecla_hering_si_morcov

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun aperitivul cu sfecla

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.