Aperitiv cu masline si gogosari murati

Printeaza

Aperitiv cu masline si gogosari murati din: faina, cascaval, oua, sare, gogosari murati, masline, untdelemn, praf de copt.

Ingrediente:Aperitiv_cu_masline_si_gogosari_murati

  • 150 g faina
  • 200 g cascaval
  • 6 oua
  • 1 praf de sare
  • 150 g gogosari murati
  • 200 g masline verzi si negre
  • 4 linguri untdelemn
  • 1/2 plic praf de copt

 

Mod de preparare:

Tai gogoşarii în cubule- ţe şi măslinele în felioare subţiri. Razi fin caşcavalul. Mixezi gălbenuşurile împreună cu uleiul, apoi adaugi făina cernută şi praful de copt. Intr-un bol, baţi albuşurile spumă tare, cu un praf de sare. Le încorporezi în aluat amestecând uşor, de jos în sus.

Incorporezi apoi felioarele de măsline, caşcavalul ras şi gogoşarii. Omogenizezi delicat compoziţia. Torni compoziţia într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt şi coci checul la foc mediu, în cuptorul preîncălzit.

Probezi dacă s-a copt cu ajutorul unei scobitori care iese curată dacă aluatul e copt. Il tai în felii după ce s-a răcit complet în tavă.

Aperitiv cu masline si gogosari murati

Aperitiv_cu_masline_si_gogosari_murati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.