Aperitiv cu maduva de vitel

Printeaza

Aperitiv cu maduva de vitel din: maduva de vitel, ceapa, pesmet, ulei, lamaie, sare.

Ingrediente:Aperitiv cu maduva de vitel

  • 350 g măduvă de viţel
  • 1 ceapă
  • pesmet
  • ulei
  • lămâie
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă bine măduva sub jet de apă rece şi se curăţă de pieliţă, se pune la fiert în apă sărată, odată cu ceapa tăiată în opt şi puţină zeamă de lămâie. Se lasă să fiarbă aproximativ un sfert de oră, se scoate şi se lasă la scurs.

Se taie bucăţi potrivite, care se trec prin pesmet cu ou şi se pune la prăjit în uleiul bine încins înainte.

Se serveşte imediat, cu felii de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.