Aperitiv cu legume si branza

Printeaza

Aperitiv cu legume si branza din: mazare, morcovi, porumb, telemea, sunca, oua, pesmet.

Ingrediente:Aperitiv cu legume si branza

  • 200 g mazăre fiartă
  • 5 morcovi
  • 1 cutie cu porumb
  • 150 g şuncă
  • 200 g brânză telemea
  • 6 ouă
  • 2 linguri cu pesmet
  • câteva frunze de mărar
  • câteva frunze de pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă morcovii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. Lasă-i să se răcească, după care taie-i cubuleţe.

Intr-un castron, amestecă mazărea fiartă şi scursă bine, boabele de porumb, cubuleţele de morcovi, şunca tăiată mai mare şi telemeaua dată pe râzătoare. Adaugă ouăle bătute cu un praf de sare şi piper şi verdeaţa tocată fin.

Amestecă foarte bine.

Compoziţia astfel obţinută toarn-o într-o tavă unsă cu unt sau ulei şi tapetată cu pesmet. Lasă la cuptor 20-25 de minute, la foc potrivit, până capătă o culoare maronie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.