Aperitiv cu creveti inveliti in costita
PrinteazaAperitiv cu creveti inveliti in costita din: creveti, sumac, costita, ulei de masline, maioneza, piure de usturoi, sare, piper.
- 250 g creveţi prefierţi
- 1 linguriţă sumac măcinat
- 300 g felii de costiţă afumată, tăiată în două
- 1 linguriţă ulei de măsline
- 3 linguri maionezâ
- 1/4 linguriţă piure de usturoi
- sare si piper
Mod de preparare:
Infăşoară fiecare crevete într-o felie de costiţă şi aşază pe tava de copt. Dă la cuptorul încins 15 minute.
Combină maioneza cu usturoiul, sumacul şi uleiul de măsline; potriveşte gustul de sare şi piper. Pune într-un mic pahar şi presară deasupra sumac.
Serveşte creveţii fierbinţi cu sos de maioneză şi sumac.
Aperitiv cu creveti inveliti in costita
Pofta buna!