Aperitiv cu creveti inveliti in costita

Printeaza

Aperitiv cu creveti inveliti in costita din: creveti, sumac, costita, ulei de masline, maioneza, piure de usturoi, sare, piper.

Ingrediente: Aperitiv_cu_creveti_inveliti_in_costita

  • 250 g creveţi prefierţi
  • 1 linguriţă sumac măcinat
  • 300 g felii de costiţă afumată, tăiată în două
  • 1 linguriţă ulei de măsline
  • 3 linguri maionezâ
  • 1/4 linguriţă piure de usturoi
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Infăşoară fiecare crevete într-o felie de costiţă şi aşază pe tava de copt. Dă la cuptorul încins 15 minute.

Combină maioneza cu usturoiul, sumacul şi uleiul de măsline; potriveşte gustul de sare şi piper. Pune într-un mic pahar şi presară deasupra sumac.

Serveşte creveţii fierbinţi cu sos de maioneză şi sumac.

Aperitiv cu creveti inveliti in costita

Aperitiv_cu_creveti_inveliti_in_costita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.