Aperitiv cu castravete, cascaval si unt
PrinteazaAperitiv cu castravete, cascaval si unt din: unt, brânză, caşcaval, ardei roşu, castravete, ou, roşie.
- 60 g unt
- 50 g brânză
- 50 g caşcaval
- 1 ardei roşu
- 1 castravete
- 1 ou fiert
- 1 roşie
Mod de preparare:
Amesteci brânza cu caşcavalul şi cu untul şi faci biluţe pe care le laşi puţin la rece. Apoi ornezi cu bulinuţe din ardei roşu şi coajă de castravete.
Pentru bulinuţe, foloseşti ustensila de scos cotorul mărului şi pentru coaja de castravete, foloseşti curăţătorul de cartofi.
Vaporaşul îl faci din jumătate de castravete pe care aşezi 2 cubuleţe din brânză cu caşcaval şi unt pe care aşezi bucăţele de gălbenuş de ou fiert şi înfigi o scobitoare cu 2 felii de roşie.
Soarele îl faci dintr-o rondea de ou fiert.
Pofta buna!