Aperitiv cu carne tocata

Printeaza

Aperitiv cu carne tocata din: carne tocata, oua, patrunjel, usturoi, faina, ulei.

Ingrediente:Aperitiv cu carne tocata

  • 500 g carne tocată amestec
  • 2 ouă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • 2 pachete sticksuri
  • 150-200 g făină
  • ulei, pentru prăjit
  • sare
  • piper
  • sos de roşii

 

Mod de preparare:

Carnea se trece de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă un ou, făină, pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare şi piper. Se amestecă şi se fac grămăjoare sub formă de pară.

Intre timp, sticksurile dintr-un pachet se mărunţesc cât mai mult, să fie ca un pesmet fin. Se trec prin pesmet şi se prăjesc. Se scot şi i se înfige fiecăreia câte un beţişor de sticks.

Se servesc cu sos de roşii, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.