Aperitiv cu branza

Printeaza

Aperitiv cu branza din: crema de braza, mascarpone, rosii uscate, rosii uscate, paine, lapte, boia, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv cu branza

  • 250 g cremă de brânză
  • 250 g mascârpone
  • 100 g roşii uscate
  • 8 felii pâine
  • 6 linguri lapte
  • 1 praf boia dulce
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Torni laptele într-un castron, încorporezi boiaua şi treci rapid prin amestec 4-5 felii de pâine, pe care le aranjezi la baza unei tăvi rotunde sau a unei farfurii cu baza de 20 cm, în aşa fel încât să nu rămână spaţii neacoperite. Bagi la rece, cât timp prepari umplutura.

Speli şi toci pătrunjelul, scurgi roşiile uscate de uleiul în care au stat şi le mărunţeşti, după care le pui împreună într-un bol. Adaugi şi pâinea rămasă, crema de brânză şi mascarpone; amesteci bine, pui un praf de sare şi nişte piper şi transferi to¬tul în recipientul scos din frigider, nivelând bine, apoi mai ţii la rece

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.