Antricot de vita la gratar cu mujdei de usturoi
PrinteazaAntricot de vita la gratar cu mujdei de usturoi din: carne de vita, ulei vegetal, sare, piepr negru, mujdei.
- 700 g de carne de vită
- 1 lingură de ulei vegetal
- sare
- piper negru măcinat
- 1/3 phar de mujdei
Mod de preparare:
Antricotul se prepară din muşchi din partea lombară şi dorsală. Spălaţi şi curăţaţi carnea de pelicule şi tendoane, tăiaţi carnea cîte o bucată pentru o porţie (ţineţi cuţitul la tăiere sub un unghi de 45°), bateţi-le, daţi-le o formă ovală, ungeţi-le cu ulei, prăjiţi-le pe reţeaua de grătar bine încinsă pe ambele părţi pînă e gata.
Imediat după frigere săraţi-o şi piperaţi-o. Serviti cu mujdei.
Antricot de vita la gratar cu mujdei de usturoi
Pofta buna!