Antricot de miel cu orez si ardei gras

Printeaza

Antricot de miel cu orez si ardei gras din: antricot de miel, orez, ardei rgas, ceapa, supa de legume, paprika, sare si piper.

Ingrediente:Antricot_de_miel_cu_orez_si_ardei_gras

  • 8 felii antricot de miel
  • 200 g orez
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cepe
  • 700 ml supa de legume
  • 2 lingurite paprika
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi feliile de carne de pieliţe şi tendoane, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă şi ştergeţi-le. Presăraţi-le cu puţină sare şi cu piper proaspăt măcinat. Puneţi- le într-o tigaie şi prăjiţi-le la foc mic, în ulei, câte 2 minute pe fiecare parte. Scoateţi-le pe o farfurie, presăraţi-le cu paprika, acoperiţi-le şi păstraţi-le la cald.

Separat, curăţaţi legumele, spă- laţi-le şi tocaţi mărunt ceapa, iar ardeii tăiaţi-i în cubuleţe. Că­liţi ceapa 1 minut în ulei, apoi adăugaţi ardeiul gras. După 5 minute puneţi orezul şi căliţi-l împreună cu legumele 3-4 mi­nute.

Puneţi apoi supa de legu­me, potriviţi de sare şi piper si fierbeţi orezul la foc mic 20-25 de minute. Serviţi câte 2 felii de antricot la porţie, alături de orez fierbinte.

Antricot de miel cu orez si ardei gras

Antricot_de_miel_cu_orez_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.