Antricol de vitel la tava

Printeaza

Antricol de vitel la tava din: antricot de vitel, ceapa, morcov, rosii, ulei, boia de ardei dulce, boabe de enibahar, sare, piper.

Ingrediente:Antricol_de_vitel_la_tava

  • 600 g antricol de vitel (bucata intreaga)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2-3 boabe enibahar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi puneţi-o într-o tavă adâncă. Puneţi împrejurul acesteia ceapa şi morcovul, curăţate, spălate şi tocate mărunt. Adăugaţi uleiul, boiaua de ardei, enibaharul şi roşiile opărite, curăţate de pielită şi tocate mărunt.

Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceti la foc potrivit până când se pătrunde bine şi se rumeneşte frumos. Spre final, puneţi vinul şi potriviţi de sare şi piper.

Antricol de vitel la tava

Antricol_de_vitel_la_tava

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Merita incercat antricotul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.