Antricoate la tigaie cu garnitură de bureţi sotaţi şi găluşte de cartofi

Printeaza

Antricoate la tigaie cu garnitură de bureţi sotaţi şi găluşte de cartofi

Ingrediente:Antricoate la tigaie cu garnitură de bureţi sotaţi şi găluşte de cartofi

  • 1,400 kg antricoate de vacă
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 1 linguriţă de boia
  • 200 g roşii
  • puţin zahăr
  • 80 g costiţă
  • 400 g bureţi
  • 300 g cartofi
  • 2 ouă
  • 1 lingură de făină
  • 120 g unt sau ulei
  • 1/2 pahar de vin

 

Mod de preparare:

Antricoatele se frig în tigaie şi se aşază pe un platou.

Se napează cu un sos care se obţine după cum urmează se sotează în ulei costiţa tăiată mărunt, ceapa la fel, se pun boiaua şi roşiile curăţate şi tăiate, sare, 1/2 pahar de vin şi se fierb 15 minute.

Se garniseşte cu găluşte de cartofi  şi cu bureţii sotaţi în unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.