Antricoate la gratar

Printeaza

Antricoate la gratar din: antricoate de vitel, dovlecei, spanac, cartofi, unt, sare, peper, nucsoara, oua, faina, ansoa, midii, lapte, usturoi, ulei.

Ingrediente:Antricoate la gratar

  • 1,5 kg antricoate de viţel
  • 500 g dovlecei în floare
  • 1,5 kg spanac
  • 400 g cartofi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină
  • 2 fileuri de anşoa
  • 10 midii
  • 1/2 pahar de lapte
  • puţin mujdei
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Frigeţi antricoatele pe grătarul fierbinte, uns cu puţină grăsime. Garnisiţi apoi friptura aşezată pe platou cu dovlecei sotaţi în unt, cu crochete de spanac şi cartofi prăjiţi.

Pregătiţi crochetele din spanacul fiert, stors şi tocat, com­binat cu sos alb, nucşoară, sare şi un ou.

Formaţi crochetele de forma unor cârnăciori sau chifteluţe mici, care trebuie trecute prin făină, ou bătut, pesmet şi apoi prăjite în ulei fierbinte.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Azi fac si eu un gratar ca nu mai tine 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.