Antricoate de vitel in sos de lamaie

Printeaza

Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Antricoate de vitel in sos de lamaie

  • 4 antricoate de viţel fără os
  • 4 linguri cu unt
  • 8 felii de bacon
  • 2 lămâi
  • 2-3 linguri cu fâină
  • 1 lingură cu vin alb
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Pune la încins jumătate din cantitatea de unt.

Bate puţin antricoatele de viţel, dă-le prin făină şi prăjeşte-le pe ambele părţi. Scoate-le din tigaie şi lasă-le într-un loc călduţ până prepari sosul.

Intre timp, topeşte separat restul de unt. Când se încinge, adaugă vinul, dă focul mai mic şi toarnă zeama de la cele două lămâi, sare
şi piper.

Stinge focul, înveleşte apoi bucăţile de carne în bacon, prinde-le cu scobitori şi mai rumeneşte-le câteva zeci de secunde în untul de la prima prăjire.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Antricoate de vitel in sos de lamaie
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.