Antricoate de vita cu ciuperci 

Printeaza

Antricoate de vita cu ciuperci din: antricoate de vita, ceapa, ciuperci, ou, marar, sare, piper, foaie de dafin, untură, rosii.

Ingrediente:Antricoate de vita cu ciuperci

  • 1,5 kg antricoate de vită
  • 4 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 2 ouă
  • mărar verde tocat
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 150 g untură
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 500 g cartofi

 

Mod de preparare:

Tocaţi ceapa julien, căliţi-o în 60 g untură, împreună cu sare şi 1 foaie de dafin. Când este gata, puneţi pasta de roşii dezlegată, piper şi păstraţi la cald.

Frigeţi antricoatele la grătar sau în tigaie şi puneţi-le pe un platou cu ceapa călită peste ele. Garnisiţi cartofii copţi la cuptor cu ciuperci umplute cu ouă tocate, fierte tari.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.