Antricoate cu legume

Printeaza

Antricoate cu legume din: antricoate de porc, ulei, faina, sare, boia, foi de dafin, vin, pasta de rosii, morcovi, telina, ceapa, bureti, cartofi, oua, smantana.

Ingrediente:Antricoate cu legume

  • 3 antricoate de porc frumos împănate
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri făină
  • sare
  • boia de ardei puţin iute
  • 2 foi de dafin
  • 1 pahar vin
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 ceapă
  • 200 g bureţi
  • 400 g cartofi
  • 2 ouă
  • 200 g smântână

 

Mod de preparare:

Daţi antricoatele prin făină şi rumeniţi-le în tigaie pe ambele părţi. Puneţi apoi antricoatele într-o cratiţă, împreună cu 1/2 l vin, bulion, foaie de dafin, sare şi boia. Fierbeţi-le împreună, înăbuşit, 1 oră.

între timp, puneţi zarzavatul, ceapa şi bureţii, toate tăiate julien şi sotate. Tăiaţi fiecare antricot în 2-3 felii, puneţi-le pe un platou cu sosul lor, cu zarzavaturile, bureţii şi găluştele de cartofi.

La masa aduceţi platoul cu preparat şi, separat, în castronaşe mici, smântână.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun antricotul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.