Antricoate cu ceapa

Printeaza

Antricoate cu ceapa din: antricoate de vitam ceapa, ciuperci, ou, marar, sare, piper, foaie de dafin, untură, rosii, castraveţi muraţi.

Ingrediente:Antricoate cu ceapa

  • 1,5 kg antricoate de vită
  • 4 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 2 ouă
  • mărar verde tocat
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 150 g untură
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 500 g cartofi
  • castraveţi muraţi

Mod de preparare:

Tocaţi ceapa julien, căliţi-o în 60 g untură, împreună cu sare şi 1 foaie de dafin.
Când este gata, puneţi pasta de roşii dezlegată, piper şi păstraţi la cald.

Frigeţi antricoatele la grătar sau în tigaie şi puneţi-le pe un platou cu ceapa călită peste ele.
Garnisiţi cartofii copţi la cuptor cu ciuperci umplute cu ouă tocate, fierte tari.

Serviţi delicioasa friptură cu castraveţi muraţi.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.