Antricoate cu ceapa prajita

Printeaza

Antricoate cu ceapa prajita 

Ingrediente:Antricoate cu ceapa prajita

  • 6 antricoate
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se frig antricoatele la tavă sau la grătar. Se taie ceapa în felii foarte subţiri.

Se înfierbântă uleiul şi când acesta este bine încins, se pune ceapa la prăjit dată prin puţină făină.

Se amestecă uşor cu o furculiţă până se rumeneşte bine, fără să se ardă. Se aşază antricoatele pe farfurie, se pune ceapa deasupra. Se servesc cu cartofi prăjiţi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce fel de antricoate sunt astea? De vita?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.