Antreu cu anghinare

Printeaza

Antreu cu anghinare din: rucola, sunca, anghinare, castraveciori, cas, sare, piper, ulei, otet.

Ingrediente:Antreu cu anghinare

  • 1/2 linguriţă muştar de Dijon
  • 1/2 linguriţă miere
  • 1 lingură oţet balsamic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 g rucola
  • sare
  • piper
  • 125 g cas
  • 250 g inimă de anghinare
  • 125 g castraveciori muraţi
  • 50 g măsline verzi
  • 150 g roşii
  • 50 g anşoa
  • 8 felii de şuncă

 

Mod de preparare:

Combină 1/2 linguriţă muştar de Dijon cu 1/2 linguriţă miere şi 1 lingură oţet balsamic şi adaugă treptat, amestecând, 2 linguri ulei de măsline. Potriveşte gustul de sare şi piper.

Pe un platou larg presară 100 g rucola, aşază deasupra 125 g caş, tăiat felii, 250 g inimă de anghinare, din conservă, scursă de lichid, 125 g castraveciori muraţi, 50 g măsline verzi, 150 g roşii cireaşă, tăiate în două, 50 g anşoa şi 8 felii de şuncă de Praga, tăiată fâşii.

Stropeşte cu vinegreta şi serveşte.

Antreu cu anghinare

Antreu cu anghinare

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.