Anghinare umpluta cu branza

Printeaza

Anghinare umpluta cu branza din: anghinare, branza, parmezan, smantana, pesmet, ulei, lamaie.

Ingrediente:Anghinare umpluta cu branza

  • 4 bucăţi anghinare
  • 100 g brânză cu mucegai albastru
  • 50 g parmezan
  • 50 ml smântână lichidă
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri pătrunjel tocat
  • o lingură ulei
  • o lămâie

 

Mod de preparare:

Se taie baza anghinarei în aşa fel încât să aibă stabilitate. Se taie şi frunzele uniform pentru a egaliza partea de sus.

In oala sub presiune se pune sucul de lămâie şi un pic de apă, se adaugă anghinarea şi se fierbe 10 minute din momentul în care fluieră oala.

Se amestecă brânza cu smântână, pătrunjelul şi pesmetul apoi se umple anghinarea la mijloc, se presară cu parmezan şi se stropeşte cu ulei. Se pune apoi la copt pe o tavă, în cuptor, 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.