Anghinare la cuptor
PrinteazaAnghinare la cuptor din: anghinare, ciuperci, margarina, ulei, morcovi, usturoi, vin alb, rosii.
- 5 inflorescente mici de anghinare
- 100 g ciuperci
- 50 g margarina
- 100 ml ulei
- 100 g morcovi
- 50 g usturoi
- 100 ml vin alb
- 1 lingura bulion sau 2-3 rosii
Mod de preparare:
Se fierbe anghinarea în apă clocotită timp de 10 minute. Se scurge. Sub foile centrale se introduc ciupercile tocate, pătrunjel, margarină. Intr-o cratiţă se rumenesc în ulei morcovii, tăiaţi mărunt, şi ceapa tocată apoi se adaugă anghinarea umplută.
Se stropeşte cu vin alb, se lasă să scadă la cuptor iar când sunt aproape gata se adaugă bulionul sau roşiile, tăiate în rondele, şi se mai lasă 10-15 minute.
Pofta buna!