Andive cu sunca la cuptor

Printeaza

Andive cu sunca la cuptor din: andive, unt, zahar, lamaie, cimbru, sunca, smantana, cascaval, verdeata.

Ingrediente:Andive cu sunca la cuptor

  • 4 andive mari sau 8 andive mici
  • 40 g unt
  • 15 g zahăr
  • 30 ml suc proaspăt de lămâie
  • 60 ml supă de pui
  • o lingură cimbru proaspăt
  • 4-8 felii şuncă
  • 250 ml smântână
  • 100 g caşcaval ras
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Jumătate din cantitatea de unt se pune pe fundul unui vas de cuptor. Se curăţă andivele de frunzele exterioare, se taie cotorul, nu se spală şi se aşază în vasul de copt.

Se pune deasupra restul untului, se stropesc cu suc de lămâie, se toarnă supa şi se presară cimbrul. Se acoperă vasul cu folie de aluminiu, se lasă 30 de minute la cuptor, se scoate folia şi se mai lasă 5 minute.

Se servesc înfăşurate în câte o felie de şuncă, cu smântână, caşcaval şi verdeaţă deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.