Andive cu salata de peste

Printeaza

Andive cu salata de peste din: oua, castravete, rosii, masline, ton, surimi, ciuperci, somon, iaurt, ulei de masline, patrunjel, lamaie, sare, andive.

Ingrediente:Andive cu salata de peste

  • 2 ouă
  • 1 castravete
  • 2 roşii
  • 6-8 măsline
  • 1 conservă de ton
  • 4 surimi
  • 6 ciuperci proaspete
  • 2 fileuri de somon afumat
  • 200 ml iaurt gras
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 lămâie
  • sare
  • 4 andive

 

Mod de preparare:

Spală andivele şi desfă-le frunză cu frunză. Păstrează opt frunze mari, iar restultari, iar surimi dă-le în 4-5 clocote, apoi taie-le. Intr-un bol mare, amestecă roşiile tăiate felii, ciupercile spălate şi tăiate felii, castravetele feliat, fâşiile de somon, tonul scurs de ulei.

Stropeşte-le cu zeama de la o jumătate de lămâie şi potriveşte gustul de sare. Umple toate frunzele de andive cu această salată, adaugă felii de ou fiert, măsline şi surimi. Stropeşte cu ulei de măsline.

La final, pune deasupra iaurt şi frunze de pătrunjel verde tăiate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.