Andive cu bacon si brânză

Printeaza

Andive cu bacon si brânză din: andive, bacon, usturoi, zeama de lamaie, branza, crema de branza si chives.

Ingrediente:Andive_cu_bacon_si_brânza

  • 800 g andive
  • 250 g bacon afumat
  • 4 catei usturoi
  • zeama de la 2 lamai
  • 250 g branza
  • 100 g crema de branza
  • sare chives pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se desfac primele frunze de la andive si se dau deoparte. Restul se opăresc puţin în apă clocotită.

Se scot si se lasă să se scurgă pe un grătar. Separat, se curăţă usturoiul, se sărează si se pisează.

Se presară pe andive, care apoi se stropesc cu zeama de lămâie.

Se umplu andivele cu crema de brânză, se înfăşoară în baconul afumat, se presară brânza rasă pe deasupra si se bagă pentru câteva minute în cuptor, să se rumenească şi să devină crocante.

După ce se scot de la cuptor, se lasă să se răcească şi se servesc ornate cu chivas tocat mărunt.

Andive cu bacon si brânză

Andive_cu_bacon_si_brânza

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.