Acadele de somon

Printeaza

Acadele de somon din: somon, crema de branza, marar, castravete.

Ingrediente:Acadele de somon

  • 6 felii somon afumat
  • 300 g cremă de brânză
  • o legatura mărar
  • un castravete

 

Mod de preparare:

Mărarul se toacă mărunt si se amestecă cu crema de brânză. Feliile de somon se asază fiecare pe o bucată de folie de aluminiu.

Se repartizează crema pe toate cele 6 felii de somon si se rulează. Se strânge bine la capete folia de aluminiu si se lasă la frigider pentru minimum 2 ore.

Se desface apoi din folie, se taie rondelele de somon cu cremă de brânză si se înfig în bete de frigărui, care la rândul lor se înfig într-un castravete.

Se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.