Spata de porc impanata cu castraveti acri din: spata de porc, ulei, castraveti murati, sare, piper, ceapa, vin, sos de rosii. Ingrediente: 600 g spată de porc 3 linguri ulei castraveciori muraţi sare piper 1 ceapă roşie 1/2 pahar vin roşu sec 2-3 linguri sos de roşii Mod de preparare: Speli şi cureţi de […]
9 Retete Culinare pentru Craciun si Revelion – usor de preparat
Printeaza9 Retete Culinare pentru Craciun si Revelion: Cu sărbătorile de Crăciun și Revelion în apropiere, este momentul perfect să începi să te gândești la deliciile culinare pe care le vei pregăti pentru a-ți încânta familia și prietenii.
Retetele culinare pentru aceste sărbători aduc nu doar gusturi și arome bogate în tradiție, ci și bucurie și căldură în casele noastre.
De la preparatele clasice de Crăciun, cum ar fi cozonacul și sarmalele, până la aperitive festive și deserturi decadente pentru Revelion, există o varietate nesfârșită de opțiuni culinare care să satisfacă toate gusturile și preferințele.
Descoperă alături de noi rețetele tradiționale și moderne care să aducă un strop de magie în aceste momente speciale și să transforme masa de sărbătoare într-o experiență culinară memorabilă pentru toți cei dragi.
Retete Culinare pentru Craciun si Revelion:
Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel
Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel din: pulpa de porc, carne tocata, spanac, ciuperci, sare, ceapa, praz, castraveti murati, patrunjel, piper, ulei, foaie de copt. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 300 g carne tocată 200 g spanac 300 g ciuperci sare 1 ceapă 1 tijă mică praz 2 castraveţi muraţi 2 legături pătrunjel […]
Musaca de vinete cu carne de porc si vita
Musaca de vinete cu carne de porc si vita din: carne tocata porc cu vita, ceapa, ulei, usturoi, vinete, unt, cascaval, rosii, ardei, sare, coriandru, oregano, piper. Ingrediente: 400 g carne tocata porc cu vită 1 ceapa mare 100 ml ulei 3 căţei de usturoi 2-3 vinete medii 1 lingură unt pentru tava 100 g […]
Musaca cu carne de porc si vita
Musaca cu carne de porc si vita din: cartofi, vinete, carne de porc si vita, ceapa, oua, ulei, cimbru, boia, rosii, patrunjel, cascaval, unt, sare, piper, lapte, faina. Ingrediente: 350 g cartofi 300 g vinete 500 g carne tocată porc cu vită 1 ceapă 3 ouă ulei 1/2 lingurită cimbru boia dulce 4 rosii pătrunjel […]
Pilaf cu legume si carne
Pilaf cu legume si carne din: pulpa de porc, orez, morcovi, ceapa, unt, ulei, chimen, coriandru, usturoi, supa de legume, concentrat de legume, sare, piper. Ingrediente: 200 g orez 500 g pulpă de porc 2 morcovi 1 ceapă 25 g unt 1 lingură de ulei 1 linguriţă de chimen 1 linguriţă de coriandru 1 căţel […]
Varza cu coaste de porc
Varza cu coaste de porc din: varza, bacon afumat, coaste de porc, carnat, morcov, telina, sare, piper. Ingrediente: 1/2 varză 250 g bacon afumat cuburi 4-5 coaste de porc un cârnat de casă 2 morcovi 2 fire ţelină sare piper Mod de preparare: Varza se spală si se curăţă de foile exterioare, apoi se […]
Cum se prepara Piftie de porc (VIDEO)
Piftie de porc: Cum se prepara Piftie de porc: Pofta buna!
Friptura de porc cu ciuperci la cuptor
Friptura de porc cu ciuperci la cuptor din: pulpa de porc, ciuperci, unt, vin, usturoi, sare, piper. Ştiai ca… există ciuperci din cauza cărora, dacă le mănânci, râzi chiar şi şapte ore după ce le-ai consumat? Acestea conţin substanţe psihoactive care, ingerate, eliberează în corp doi compuşi halucinogeni ce stârnesc râsul. …cinci ciuperci de […]
Tocanita picanta din carne de porc
Tocanita picanta din carne de porc din: pulpa de porc, rosii, ciuperci, praz, ardei iute, ulei, sare. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 1/2 kg roşii 100 g ciuperci 1 praz 1 ardei iute 3-4 linguri ulei sare praz pentru decor Mod de preparare: Tai carnea de porc cubuleţe şi o căleşti 2-3 minute […]
Pofta buna!