9 Retete Culinare pentru Craciun si Revelion – usor de preparat

Printeaza

9 Retete Culinare pentru Craciun si Revelion: Cu sărbătorile de Crăciun și Revelion în apropiere, este momentul perfect să începi să te gândești la deliciile culinare pe care le vei pregăti pentru a-ți încânta familia și prietenii.

Retetele culinare pentru aceste sărbători aduc nu doar gusturi și arome bogate în tradiție, ci și bucurie și căldură în casele noastre.

De la preparatele clasice de Crăciun, cum ar fi cozonacul și sarmalele, până la aperitive festive și deserturi decadente pentru Revelion, există o varietate nesfârșită de opțiuni culinare care să satisfacă toate gusturile și preferințele.

Descoperă alături de noi rețetele tradiționale și moderne care să aducă un strop de magie în aceste momente speciale și să transforme masa de sărbătoare într-o experiență culinară memorabilă pentru toți cei dragi.

Retete Culinare pentru Craciun si Revelion:

Spata_de_porc_impanata_cu_castraveti_acri

Spata de porc impanata cu castraveti acri

Spata de porc impanata cu castraveti acri din: spata de porc, ulei, castraveti murati, sare, piper, ceapa, vin, sos de rosii. Ingrediente: 600 g spată de porc 3 linguri ulei castraveciori muraţi sare piper 1 ceapă roşie 1/2 pahar vin roşu sec 2-3 linguri sos de roşii   Mod de preparare: Speli şi cureţi de […]

Rulada_de_porc_cu_ciuperci_si_patrunjel

Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel

Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel din: pulpa de porc, carne tocata, spanac, ciuperci, sare, ceapa, praz, castraveti murati, patrunjel, piper, ulei, foaie de copt. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 300 g carne tocată 200 g spanac 300 g ciuperci sare 1 ceapă 1 tijă mică praz 2 castraveţi muraţi 2 legături pătrunjel […]

Musaca_de_vinete_cu_carne_de_porc_si_vita

Musaca de vinete cu carne de porc si vita

Musaca de vinete cu carne de porc si vita din: carne tocata porc cu vita, ceapa, ulei, usturoi, vinete, unt, cascaval, rosii, ardei, sare, coriandru, oregano, piper. Ingrediente: 400 g carne tocata porc cu vită 1 ceapa mare 100 ml ulei 3 căţei de usturoi 2-3 vinete medii 1 lingură unt pentru tava 100 g […]

Musaca_cu_carne_de_porc_si_vita

Musaca cu carne de porc si vita

Musaca cu carne de porc si vita din: cartofi, vinete, carne de porc si vita, ceapa, oua, ulei, cimbru, boia, rosii, patrunjel, cascaval, unt, sare, piper, lapte, faina. Ingrediente: 350 g cartofi 300 g vinete 500 g carne tocată porc cu vită 1 ceapă 3 ouă ulei 1/2 lingurită cimbru boia dulce 4 rosii pătrunjel […]

Pilaf cu carnati si sos de rosii

Pilaf cu legume si carne

Pilaf cu legume si carne din: pulpa de porc, orez, morcovi, ceapa, unt, ulei, chimen, coriandru, usturoi, supa de legume, concentrat de legume, sare, piper. Ingrediente: 200 g orez 500 g pulpă de porc 2 morcovi 1 ceapă 25 g unt 1 lingură de ulei 1 linguriţă de chimen 1 linguriţă de coriandru 1 căţel […]

Varza_cu_coaste_de_porc

Varza cu coaste de porc

Varza cu coaste de porc din: varza, bacon afumat, coaste de porc, carnat, morcov, telina, sare, piper. Ingrediente: 1/2 varză 250 g bacon afumat cuburi 4-5 coaste de porc un cârnat de casă 2 morcovi 2 fire ţelină sare piper   Mod de preparare: Varza se spală si se curăţă de foile exteri­oare, apoi se […]

Cum_se_prepara_Piftie_de_porc

Cum se prepara Piftie de porc (VIDEO)

Piftie de porc: Cum se prepara Piftie de porc:   Pofta buna!

Friptura de porc cu ciuperci

Friptura de porc cu ciuperci la cuptor

Friptura de porc cu ciuperci la cuptor din: pulpa de porc, ciuperci, unt, vin, usturoi, sare, piper.   Ştiai ca… există ciuperci din cauza cărora, dacă le mănânci, râzi chiar şi şapte ore după ce le-ai consumat? Acestea conţin substanţe psihoactive care, ingerate, eliberează în corp doi compuşi halucinogeni ce stârnesc râsul. …cinci ciuperci de […]

Tocanita_picanta_din_carne_de_porc

Tocanita picanta din carne de porc

Tocanita picanta din carne de porc din: pulpa de porc, rosii, ciuperci, praz, ardei iute, ulei, sare. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 1/2 kg roşii 100 g ciuperci 1 praz 1 ardei iute 3-4 linguri ulei sare praz pentru decor   Mod de preparare: Tai carnea de porc cubuleţe şi o căleşti 2-3 minute […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.