Frigarui de porc cu legume din: usturoi, ghimbir, sos de soia, ulei, miere, carne de porc, ceapa, ardei gras, ananas, sare, piper, coriandru, sos sriracha. Poate te intereseaza si: Frigarui de pui cu praz Frigarui de creveti Frigarui din pulpe de pui Ingrediente marinată: 2 catei de usturoi, tocat 1
Supa de porc cu ciuperci si chimen
Supa de porc cu ciuperci si chimen din: oase de porc de la ceafă, zarzavat, ceapă, ciuperci, usturoi, boabe de piper, chimen, oţet, sare. Ingrediente: 600 g oase de porc de la ceafă 1/2 zarzavat 1 ceapă 1-2 ciuperci 1 căţel de usturoi 5 boabe de piper 1 vârf de cuţit de chimen 100 ml oţet […]
Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc
Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc din: ciuperci, carne de porc, ceapa, masline, rosii, ulei, sare, piper, mamaliga. Ingrediente: 500 g ciuperci 500 g carne de porc 1 ceapă 200 g măsline 4-5 roşii foarte coapte 2 linguri ulei sare piper mămăligă rucola Mod de preparare: Ciupercile se curăţă, se taie, se dau sub […]
Cocos cu ciuperci, vin si piept de porc
Cocos cu ciuperci, vin si piept de porc din: ciuperci proaspete, cocos, conservă morcovi mici, ceapa, piept afumat de porc, usturoi, vin roşu sec, unt tuica, ulei, faina, sare, piper. Ingrediente: 250 g ciuperci proaspete 1 cocoş porţionat 1 conservă morcovi mici 2 cepe mari 200 g piept afumat de porc 2 căţei usturoi 300 ml vin roşu sec 40 g unt […]
Gulas de porc cu lapte si ciuperci
Gulas de porc cu lapte si ciuperci din: ceafă de porc fără os, ulei, usturoi, sare, ceapa, lapte, ciuperci, rozmarin, piper proaspăt măcinat, pătrunjel. Ingrediente: 400 g ceafă de porc fără os 3 lingura ulei 1 căţel de usturoi 1/2 lingurita sare 2 cepe 400 ml lapte fierbinte 100 g ciuperci 1 lingura rozmarin piper proaspăt măcinat 1 lingura pătrunjel tocat […]
Cotlete de porc cu chimen si galuste
Cotlete de porc cu chimen si galuste din: cotlete de porc, ceapa, rădăcină de pătrunjel păstârnac, supă de vită, vin alb sec, ulei de floarea-soarelui, pastă de roşii, seminţe de chimen, pătrunjel verde, făină, sare, piper negru macinat, ardei capia, făină, ouă. Ingrediente: 6 cotlete de porc, fiecare având cam 200 2 cepe medii 1 rădăcină de pătrunjel sau 1 păstârnac 2 căni supă de […]
Supa de varza cu limba de porc si smantana
Supa de varza cu limba de porc si smantana din: morcovi, rădăcină de pătrunjel şi păstârnac, telina, gulie, limba de porc, otet, foi de dafin, ceapa, varză, kaizer afumat, chimen măcinat, sare, piper, boia, ulei, smântână, mărar proaspăt sau uscat, orez cu bob rotund. Ingrediente: 2 morcovi câte 1 rădăcină de pătrunjel şi păstârnac 1 ţelină mică 1/2 gulie 200 g limbă de […]
Medalion de porc cu sos de branza si cimbru
Medalion de porc cu sos de branza si cimbru din: medalioane de porc, ulei de floarea-soarelui, unt, faina, vin rosu, supa de legume, smantana, pastă de tomate, brânză albastră, cimbru, sare, piper negru. Ingrediente: 4 medalioane de porc 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui Pentru sos: 15 g unt moale 1 lingură cu făină 175 ml vin roşu […]
Porc in crusta de aluat cu miere
Porc in crusta de aluat cu miere din: aluat foietaj decongelat, file de porc, cepe roşii, miere lichidă, ou, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 aluat foietaj decongelat 1 file de porc de 800 g 4 cepe roşii 2 linguri cu miere lichidă 1 gălbenuş de ou 2 linguri cu ulei de măsline sare şi piper […]