8 Retete de post delicioase – mancaruri de post

Printeaza

Retete de post delicioase:

Retete de post delicioase

Supa de linte cu legume si verdeata

Supa_de_linte_cu_legume_si_verdeata

Supa de linte cu legume si verdeata din: linte, ceapa, radacina de patrunjel, morcov, ulei de floarea soarelui, cimbru, patrunjel verde. Ingrediente: 250 g linte 1 ceapa medie 1 radacina…

Read more »

Supa crema de dovleac cu crutoane

Supa_crema_de_dovleac_cu_crutoane

Supa crema de dovleac cu crutoane din: dovleac, ceapa, pastarnac, morcov, cartofi, usturoi, sare. Ingrediente: 1 dovleac mijlociu bine copt 1 eapa 1 pastarnac 1 morcov 3 cartofi 1 catel…

Read more »

Tocana scazuta de legume

Tocana_scazuta_de_legume

Tocana scazuta de legume din: dovlecel, ardei gras, ceapa, ulei, sare, patrunjel. Ingrediente: un dovlecel 2 arde grasi de culori diferite o ceapa mare 2 linguri ulei un praf sare…

Read more »

Supa crema de legume cu crutoane si verdeata

Supa_crema_de_legume_cu_crutoane_si_verdeata

Supa crema de legume cu crutoane si verdeata din: cartofi, morcovi, ceapa, radacina de telina, ardei gras, conopida, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 ceapa 1…

Read more »

Supa crema de ciuperci cu verdeata

Supa_crema_de_ciuperci_cu_verdeata

Supa crema de ciuperci cu verdeata din: ciuperci, ceapa, morcov, cartofi, ulei, faina, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 300 g ciuperci champignon 3 cepe 1 morcov 3 cartofi 50 ml ulei…

Read more »

Salată de cartofi cu verdeaţă

Salata_de_cartofi_cu_verdeata

Salată de cartofi cu verdeaţă din: cartofi, ceapa verde, marar, ulei, sare. Ingrediente: 6 cartofi mari 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar ulei sare   Mod de preparare: Cureţi…

Read more »

Supa de rosii cu paste si verdeata

Supa_de_rosii_cu_paste_si_verdeata

Supa de rosii cu paste si verdeata din: rosii, morcov, radacina de patrunjel, telina, ceapa, ardei gras, zahar, paste, ulei, sare, verdeata. Ingrediente: 1 kg rosii bine coapte 1 morcov…

Read more »

Bors de fasole cu ceapa

Bors_de_fasole_cu_ceapa

Bors de fasole cu ceapa din: fasole uscata, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, pastarnac, bulion, bors, leustean, sare. Ingrediente: 1/2 kg fasole uscata 1 ceapa 1 morcov 1 radacina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.