8 Retete de conserve si muraturi – pentru iarna

Printeaza

Retete de conserve si muraturi:

Sfecla rosie cu hrean pentru iarna

Sfecla_rosie_cu_hrean_pentru_iarna

Sfecla rosie cu hrean pentru iarna din: sfecla rosie, hrean, otet de vin alb, sare grunjoasa, miere. Ingrediente: 10 bulbi de sfecla rosie, potriviti ca marime 4 radacini de hrean…

Read more »

Dulceata de nuci verzi cu zeama de lamaie

Dulceata_de_nuci_verzi_cu_zeama_de_lamaie

Dulceata de nuci verzi cu zeama de lamaie din: nuci verzi, apa, zeama de lamaie, zahar, albus, zahar vanilat. Ingrediente: 150 g nuci verzi, mici 900 ml apa 2 linguri…

Read more »

Zacusca de peste cu condimente

Zacusca_de_peste_cu_condimente

Zacusca de peste cu condimente din: ulei, ceapa, morcov, gogosari, rosii, peste, sare, piper, foi de dafin. Ingrediente: 1/2 l ulei 1 1/2 kg ceapa 1 1/2 kg morcov 3…

Read more »

Dulceata de pepene verde cu zeama de lamaie

Dulceata_de_pepene_verde_cu_zeama_de_lamaie

Dulceata de pepene verde cu zeama de lamaie din: coaja de pepene verde, zeama de lamaie, zahar, apa. Ingrediente: 1 kg coaja de pepene verde 2 linguri zeama de lamaie…

Read more »

Dulceata de afine cu lamaie

Dulceata_de_afine_cu_lamaie

Dulceata de afine cu lamaie din: afine, zahar tos, lamai. Ingrediente: 2 kg afine 1,5 kg zahar tos 2 lamai     Mod de preparare: Alegi afinele bob cu bob,…

Read more »

Dulceata de coacaze rosii cu lamaie

Dulceata_de_coacaze_rosii_cu_lamaie

Dulceata de coacaze rosii cu lamaie din: coacaze, zahar, lamai, apa. Ingrediente: 2 kg coacaze 2 kg zahar 2 lamai 1 l apa   Mod de preparare: Alegi coacăzele, ca…

Read more »

Vinete marinate cu oregano si cimbru

Vinete_marinate_cu_oregano_si_cimbru

Vinete marinate cu oregano si cimbru din: vinete, otet de vin, apa, usturoi, ardei iute, ulei de masline, oregano, cimbru, sare. Ingrediente: 2 kg vinete 450 ml otet de vin…

Read more »

Mancare de vinete cu ceapa si rosii

Mancare_de_vinete_cu_ceapa_si_rosii

Mancare de vinete cu ceapa si rosii din: vinete, rosii, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 1 kg vinete 1 kg rosii mari 4 cepe mari 2 capatani de…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.