8 Retete cu scoici

Printeaza

Retete cu scoici:

Scoici_cu_sos_de_ardei_iute_06

Reteta zilei: Scoici cu sos de ardei iute

Scoici cu sos de ardei iute din: ardei iute, ceapa verde, scoici, portocala, zahar, otet, miere, sare, piper, unt, usturoi.   Ingrediente: 4 ardei iuti 2 fire ceapa verde 1 kg scoici, desfacute din cochilie 1/2 portocala 1 cana de zahar 1/3 ceasca de otet 2 linguri de miere sare , piper usturoi unt Mod […]

Scoici_cu_sos_de_rosii_si_portocale

Scoici cu sos de roşii şi portocale

O reteta usoara de scoici cu sos de rosii si portocale din: scoici scallop, bulion de peste, sac de portocala, vin alb sec, otet de vin alb, zahar pudra, piper negru, ulei de masline si frunze de busuioc. Ingrediente: 10-14 scoici scallop, cam 250 g în total pentru sos: 225 g roşii 50 ml bulion […]

Spaghete_cu_scoici_si_usturoi

Spaghete cu scoici si usturoi

Spaghete cu scoici si usturoi din: scoici, vin, ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii decojite, spaghete, sare, piper, zahar, patrunjel, busuioc. Ingrediente: 750 g scoici 125 ml vin alb 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline 1 conserva rosii decojite (850 ml) 500 g spaghete sare piper zahar 1 lingura patrunjel […]

Paste_cu_scoici_si_parmezan

Paste cu scoici şi parmezan

Paste cu scoici şi parmezan din: spaghete, scoici, ceapa, usturoi, parmezan, vin, frunza de dafin, otet, sare, piper, unt, patrunjel, pudra de chilli si pasta de tomate. Ingrediente: 400 g spaghete 400 g scoici în cochilie o ceapă un căţel de usturoi 400 g parmezan 500 ml vin alb o frunză de dafin o lingură de […]

Scoici_cu_usturoi_si_patrunjel_07

Reteta zilei: Scoici cu usturoi si patrunjel

Scoici cu usturoi si patrunjel din: unt, usturoi, fulgi de ardei rosu, vin alb, apa, suc de lamaie, scoici, patrunjel, sare de mare, linguine fierte.   Ingrediente: 100gr de unt 3 catei de usturoi, tocat 1-2 lingurite fulgi de ardei rosu 1/2 cana vin alb 1/2 cana de apa Sucul de la 1 lamaie 1 […]

Scoici_marinaresti

Scoici marinăreşti

Scoici marinăreşti din: scoici, vin, ceapa, patrunjel, usturoi, piper. Ingrediente: 2 kg scoici 300 ml vin alb 2 cepe mici o legatura patrunjel 4 catei de usturoi piper   Mod de preparare: Se spală scoicile bine închise (cele deschise deja se aruncă) în mai multe ape pentru a înlătura nisipul. La nevoie, cu gingăşie, se […]

Scoci_cu_smantana_si_vin

Scoici cu smantana si vin

Scoci cu smantana si vin din: scoici, ulei de masline, ceapa, vin alb, apa, sare, piper, patrunjel, usturoi. Ingrediente: 2 kg scoici proaspete, in cochilie 125 ml ulei de masline 2 cepe medii, tocate marunt 250 ml vin alb sec 4 linguri apa clocotita sare si piper dupa gust 2 linguri patrunjel tocat 1 catel […]

Spaghete_cu_scoici_si_calamari

Spaghete cu scoici şi calamari

Spaghete cu scoici şi calamari din: vin, scoici, sofran, unt, ceapa, sare, paste, ulei de masline, ghimbir, usturoi, rondele de calamari, rosii, patrunjel. Ingrediente: 1/2 cana vin alb sec, plus 2 linguri 20 scoici mari de lac (mercenaria) 1/2 lingurita sofran 1/4 cana unt 1 cana ceapa taiata felii de circa 5 mm grosime sare […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.