8 Retete cu Peste

Printeaza

Retete cu peste:

Limbă de mare cu sos

Limba_de_mare_cu_sosLimbă de mare cu sos din: limba de mare, fasole verde, vin, supa de peste, sare, piper, unt, ceapa, tarhon, piper asortat, otet de vin alb, galbenusuri, suc de lamaie.…

Read more »

Sendviş cu ton si varză roşie

Sendvis_cu_ton_si_varza_rosieSendviş cu ton si varză roşie din: chifle integrale, ton, ardei gras, avocado, varza rosie, boabe de porumb, sare, piper, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 4 chifle integrale cu seminte…

Read more »

Merluciu cu varza de Bruxelles

Merluciu_cu_varza_de_BruxellesMerluciu cu varza de Bruxelles din: trunchi de merluciu, faina, malai, marar, pulbere de usturoi, sare, piper, varza de bruxelles, unt, cascaval, smantana degresata. Ingrediente: 500 g trunchi de merluciu…

Read more »

Sardine cu verdeata

Sardine_cu_verdeataSardine cu verdeata din: sardine, paine prajita, patrunjel verde, lamaie, portocala, ceapa, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 8 sardine 3 felii paine prajita 1/2 legatura patrunjel verde 1 lamaie…

Read more »

Peste alb in sos de cocos

Peste_alb_in_sos_de_cocosPeste alb in sos de cocos din: orez, supa de legume, vin de orez, ardei gras, praz, morcovi, suc de limeta, pangasius, usturoi, ardei iute, faina de orez, ulei, curcuma,…

Read more »

Somon la cuptor cu sos de mango

Somon_la_cuptor_cu_sos_de_mangoSomon la cuptor cu sos de mango din: fileuri de somon, lamaie verde, ulei, coriandru, zeama de lamaie, verde, usturoi, foi de salata, sare, piper, mango, ceapa verde, boabe de…

Read more »

Calcan umplut la cuptor

Calcan_umplut_la_cuptorCalcan umplut la cuptor din: calcani, suc de lamaie, rosii, ceapa verde, branza de vaci, cimbru, sare, piper, faina, ulei, unt, cimbru. Ingrediente: 4 calcani (300 g fiecare) sucul de…

Read more »

Reteta zilei: Creveti in crusta de pesmet

Creveti_in_crusta_de_pesmet_09Creveti in crusta de pesmet din: ou, lapte, creveti, faina, pesmet, praf de ceapa, praf de usturoi, busuioc, sare, piper, maioneza, pasta de chili, otet de orez, zahar, ulei de…

Read more »

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.