8 Retete cu Carne de Vitel

Printeaza

Retete cu Carne de Vitel:

Rulada_de_vitel_cu_bacon_si_ardei

Rulada de vitel cu bacon si ardei

Rulada de vitel cu bacon si ardei din: escalop de vitel, bacon afumat, ardei gras, ulei, sare. Ingrediente: 4 felii escalop de vitel 8 felii bacon afumat 1 ardei gras 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Ardeiul se taie bastonaşe subţiri care se repartizează pe cele 4 felii de carne, presărate cu sare. Se rulează, se acoperă fiecare ruladă cu […]

Friptura de vitel cu cartofi si morcovi

Friptura de vitel cu cartofi si morcovi din: carne de viţel, ceapa, usturoi, ardei grasi, morcovi, cartofi, ardei iute, supa, ulei, piper, sare, concentrat de legume. Ingrediente: 1 kg carne de viţel 2-3 cepe 1 căpăţână de usturoi 2 linguri bulion 2-3 ardei graşi 1 -2 morcovi 4-cartofi 1 ardei iute 1/2 l supă 1 pahar […]

Tocana_de_vitel_cu_ciuperci_si_bulion

Tocana de vitel cu ciuperci si bulion

Tocana de vitel cu ciuperci si bulion din: carne de viţel, ceapa, bulion, ciuperci conservate, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 600 g carne de viţel 2 cepe 4 linguri bulion 200 g ciuperci conservate 2 linguri făină 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa se taie peştişori si se pune la călit în […]

Friptura_de_vitel_cu_cuperci_si_boia

Friptura de vitel cu ciuperci si boia

Friptura de vitel cu ciuperci si boia din: pulpă de viţel, slăninuţă afumată, ciuperci, ceapa, ulei, boia de ardei iute, boia de ardei dulce, pasta de tomate, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 200 g slăninuţă afumată 400 g ciuperci 2 cepe 2-3 linguri ulei 1 lingură boia ardei iute 1 lingură boia ardei […]

Bors_de_vitel_cu_broccoli_si_dovlecel

Bors de vitel cu broccoli si dovlecel

Bors de vitel cu broccoli si dovlecel din: rasol de viţel cu măduvă, dovlecei, telina, ceapa, morcovi, roşii, broccoli, cartofi, ardei gras, fidea, lustean, bors, sare. Ingrediente: 1 rasol de viţel cu măduvă 2 dovlecei 1 ţelină 2 cepe 4-5 morcovi 3-4 roşii 200 g broccoli 1 cartof 1 ardei gras 150 g fidea 1 legătură leuştean […]

rp_Rinichi_de_porc_cu_sos_de_porto_si_ciuperci1-200x200.jpg

Rinichi cu vin si patrunjel

Rinichi cu vin si patrunjel din: rinichi de viţel, untură topită, pâine integrală, pătrunjel, vin de Xeres, apă, faina de porumb, frunze de busuioc.   Ingrediente:  1 rinichi de viţel 600 g untură topită 1 felie de pâine integrală 2 căţei de usturoi 1 legătură de pătrunjel 1/2 pahar de vin de Xeres 1 cană cu apă 1/2 linguriţă de faina de porumb 2 frunze de […]

Rondele de vitel cu trufe

Rondele de vitel cu trufe din: rondele de viţel, slă­nină, trufe negre, sare fină, pătrunjel, ceapă mică, trufe albe, suc pasat.   Ingrediente:  trei rondele de viţel, slă­nină trufe negre trufe albe sare fină pătrunjel ceapă mică 2 linguri de suc pasat Mod de preparare: Se iau trei rondele de viţel, se scoate carnea de prisos, se împănează […]

Muschi_de_vitel_cu_ceapa_si_usturoi_verde

Muschi de vitel cu ceapa si usturoi verde

Muschi de vitel cu ceapa si usturoi verde din: muschi de vitel, ceapa verde, usturoi verde, piper, condimente, slaninuta. Ingrediente:  1 muşchi de viţel lung de aproximativ 20 cm 3-4 fire subţiri de ceapă verde 3-4 fire usturoi verde piper condimente pentru carne la grătar 1 felie slăninuţă pentru uns grătarul Mod de preparare: Se […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.