8 Deserturi racoroase

Printeaza

Deserturi racoroase:

Deserturi racoroase

Inghetata cu caise fierte si migdale

Inghetata cu caise fierte si migdale din: apa, zahar, caise, extract de migdale, inghetata de migdale sau vanilie cu un continut redus de grasimi, migdale. Ingrediente: 2 cesti de apa 2/3 ceasca de zahar 700 g de caise (aproximativ 15 bucati), taiate in jumatate si fara samburi un varf de lingurita de extract de migdale 500 […]

Prajitura cu inghetata si crema de ciocolata

Prajitura cu inghetata si crema de ciocolata din: unt moale, zahăr pudră, făină, ouă, zahăr vanilat, îngheţată de fructe, cremă de ciocolată, bucăţele de căpşune. Ingrediente: 150 g unt moale 150 g zahăr pudră 175 g făina 3 ouă un plic zahăr vanilat îngheţată de fructe cremă de ciocolată bucăţele de căpşune pentru decor Mod de preparare: […]

Sufleu de ciocolata cu inghetata

Sufleu de ciocolata cu inghetata din: cacao, apă caldă, smântână, îngheţată asortată, făină, un praf de copt, unt, zahăr, ouă, zahăr vanilat. Ingrediente: 2 linguri cacao 50 ml apă caldă 100 ml smântână îngheţată asortată 150 g făină un praf de copt 75 g unt 100 g zahăr 4 ouă zahăr vanilat Mod de preparare: Amestecă bine cacaoa […]

Inghetata de zmeura cu pasta de fragi

Inghetata de zmeura cu pasta de fragi din: fragi, zahăr vanilat, brânză mascarpone, zeama de lămâie, zahar, apa, zmeura, frisca, mure, menta. Ingrediente pentru pasta de fragi: 500 g fragi un plic zahăr vanilat 50 g brânză mascarpone zeama de la o lămâie Ingrediente pentru îngheţată: 350 g zahăr 200 ml apă 300 g zmeură un plic […]

Inghetata delicioasa de fistic

Inghetata delicioasa de fistic din: oua, zahar brun, lapte,  smântână pentru frişcă, fstic. Ingrediente: 5 gălbenuşuri 7 linguri zahăr brun 300 ml lapte 600 ml smântână pentru frişcă 250 g fistic decorticat crud       Mod de preparare: Gălbenuşurile, zahărul şi laptele se pun pe foc, se amestecă încontinuu până se formează spuma. Printr-o sită […]

 

Inghetata de cacao cu cirese si rom

Inghetata de cacao cu cirese si rom din: faina, lapte, oua, zahar, smantana, cacao, esenta de rom, cirese. Ingrediente: 5 linguri de făină 11 de lapte 5 ouă o cană de zahăr 200 g smântână 2-3 linguri de cacao esenţă de rom cireşe   Mod de preparare: Se freacă gălbenuşurile cu zahărul, făina şi se […]

Inghetata de coacaze si vanilie

Inghetata de coacaze si vanilie din: zahăr, lapte, gălbenuşuri, coacăze, baton vanilie. Ingrediente: 150 g zahăr 3 pahare de lapte 6 gălbenuşuri 1 kg de coacăze un baton vanilie Mod de preparare: Coacăzele se spală, se pa­sează în blender, apoi se dă compoziţia obţinută prin strecurătoare. într-o cratiţă se freacă gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă laptele […]

 

Desert cu cirese si inghetata de vanilie

Desert cu cirese si inghetata de vanilie din: oua, fulgi de migdale, zahar pudra, unt, cacao, faina, coaja de lamaie, sare, inghetata de vanilie, sirop de ciocolata, sirop de cirese, cirese pietroase. Ingrediente pentru blat: 4 oua 100 g fulgi de migdale 5 linguri zahar pudra 150 g unt 3 linguri cacao 3 linguri faina coaja de la o […]

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.