8 Ciorbe simple si rapide

Printeaza

Ciorbe simple si rapide:

Bors din sfecla rosie

Bors din sfecla rosie

Bors din sfecla rosie din: sfecla, cartofi, telina, ceapa, morcov, bors, sare, patrunjel. Ingrediente: 3 sfecle roşii 1/2 kg cartofi 1/2 ţelină 1 ceapă 1 morcov 1l borş sare pătrunjel   Mod de preparare: Cureţi şi tai cubuleţe sfeclele şi cartofii. Le pui la fiert în apă cu sare, împreună cu ceapa tocată, morcovul feliat […]

Ciorba_cu_varza_si_smantana

Ciorba cu varza si smantana

Ciorba cu varza si smantana din: varza, ceapa, morcovi, marar, smantana, rosii, ulei, sare. Ingrediente: 1 varza mare taiata fideluta 3 cepe tocate 3 morcovi dati prin razatoare 1 legatura de marar tocat 100 ml smantana 3 rosii decojite si tocate 1-2 linguri de ulei sare   Mod de preparare: Incingi uleiul şi căleşti legumele […]

Supa si ciorbe

Bors de crap cu cartofi si suc de rosii

Bors de crap cu cartofi si suc de rosii din: crap, otet, cartofi, ceapa, ardei iute, ardei capia, bors, suc de rosii, marar, leustean, ulei de floarea soarelui, piper, sare. Ingrediente: 800 g crap 1 lingura oțet sau zeama de la o lămâie 3 cartofi 2 cepe 1 ardei iute 1 ardei capia 500 ml […]

Supa si ciorbe

Ciorbă ardelenească de porc

Ciorbă ardelenească de porc din: cotlete de porc fara os, morcovi, telina, gulie, amestec de legume pentru ciorba, lamaie, galbenusuri, smantana, verdeata, sare. Ingrediente: 600 g cotlet de porc fara os 3 morcovi 1/4 dintr-o telina mare 1/4 dintr-o gulie o punga de amestec de legume pentru ciorba (cu mazare, fasole verde etc) 1 lamaie […]

Ciorba_de_legume_cu_galuste

Ciorba de legume cu galuste

Ciorba de legume cu galuste din: fasole rosie, morcovi, telina, ardei grasi, praz, ceapa, oua, gris, floarea soarelui, rosii, bors, sare, piper, salvie, smantana, iaurt, crutoane. Ingrediente: 150 g fasole rosie boabe doi morcovi o felie de telina doia ardei grasi un fir de praz o ceapa doua oua 200 g gris 100 ml ulei […]

Supa si ciorbe

Ciorbă cu legume, dreasă

Ciorbă cu legume, dreasă din: morcovi, telina, ceapa, pastarnac, radacina de patrunjel, cartofi, dovlecel, ardei gras, leustean, sare, ulei. Ingrediente: 2 morcovi 1 telina potrivita 1 ceapa mare 1 pastarnac 1 patrunjel radacina 3-4 cartofi mijlocii 1 dovlecel 1 ardei gras rosu 1 legatura leustean sau patrunjel sare 100 ml ulei   Mod de preparare: […]

Supa si ciorbe

Ciorba de crap cu cartofi si ardei iute

Ciorba de crap cu cartofi si ardei iute din: crap, cartofi, rosii, ceapa, morcov, patrunjel, telina, leustean, otet, ardei iute. Ingrediente: 4 capete crap 5 cartofi, cubulete 3 rosii, decojite, cubulete 3 cepe mici, feliate 1 morcov, cubulete cate o legatura de patrunjel, telina si leustean , tocate 2 linguri otet 1 ardei iute bors […]

Ciorba_de_toamna_cu_afumatura

Ciorba de toamna cu afumatura

Ciorba de toamna cu afumatura din: costita afumata, ceapa, morcovi, vanata, ardei gras, conopida, rosii, telina, varza, ulei, patrunjel verde, sare, piper, zeama de lamaie. Ingrediente: 500 g costita afumata 3 cepe 2 morcovi 1 vanata mare 2 ardei grasi 1 conopida potivita 5 rosii 1 telina mica 1 varza mica 100 ml ulei patrunjel […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.