Paste umplute cu ciuperci si sos bechamel din: paste, unt, ciuperci, praz, anghinare, vin alb, tarhon, branza, faina, lapte, coaja de lamaie, nucsoara. Ingrediente: 24 paste in forma de scoici 3 linguri unt 300gr ciuperci, cuburi 2 fire de praz, felii 1 cutie inimi de anghinare, cuburi ½ cana vin alb 3 linguri tarhon, tocat […]
Reteta zilei: Mere cu scortisoara si zahar brun
Mere cu scortisoara si zahar brun din: fulgi de ovaz, zahar brun, nuci, stafide, praf de copt, scortisoara, sare, oua, lapte, esenta de vanilie, unt nesarat, mere. Ingrediente: 2 cani fulgi de ovaz 3/4 cana de zahar brun 1 cana nuci 1/2 ceasca de stafide 1 lingurita praf de copt 2 lingurite de scortisoara 1/2 lingurita […]
Reteta zilei: Sote de morcovi cu broccoli
Sote de morcovi cu broccoli si castane din: broccoli, ulei de porumb, morcovi, ceapa, castane, sirop de porumb, otet de mere, amidon, sos de soia, ghimbir, caju. Ingrediente: 1 broccoli, rupt buchetele 1 lingura ulei de porumb 2 morcovi, fasii 2 cepe, felii 1 cutie castane 1/3 ceasca sirop de porumb 3 linguri otet de […]
Reteta zilei: Piept de vaca la cuptor
Piept de vaca la cuptor din: sos pentru friptura, piept de vita, sare, piper, condimente, sos barbeque, chifle, salata, faina. Ingrediente: 1 borcan sos pentru friptura, dupa preferinta 1 piept de vita Sare si piper Alte condimente, dupa gust sos barbeque chifle salata 1 lingura faina Mod de preparare: Asezonti pieptul cu sare si […]
Reteta zilei: Paste cu ton si branza
Paste cu ton si branza din: paste, ceapa, faina, supa de pui, lapte, mazare, rosii, ton, branza cheddar, parmezan, pesmet, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet paste 1 ceapa, cuburi 3 linguri de faina 1 cutie supa de pui 1 cana lapte 1 cana mazare 1/4 ceasca rosii, tocate 2 cutii de ton […]