7 Retete SIMPLE de Vara

Printeaza

Retete SIMPLE de Vara:

Paste_umplute_cu_ciuperci_si_sos_bechamel_07

Reteta zilei: Paste umplute cu ciuperci si sos bechamel

Paste umplute cu ciuperci si sos bechamel din: paste, unt, ciuperci, praz, anghinare, vin alb, tarhon, branza, faina, lapte, coaja de lamaie, nucsoara. Ingrediente: 24 paste in forma de scoici 3 linguri unt 300gr ciuperci, cuburi 2 fire de praz, felii 1 cutie inimi de anghinare, cuburi ½ cana vin alb 3 linguri tarhon, tocat […]

Mere_cu_scortisoara_si_zahar_brun_10

Reteta zilei: Mere cu scortisoara si zahar brun

Mere cu scortisoara si zahar brun din: fulgi de ovaz, zahar brun, nuci, stafide, praf de copt, scortisoara, sare, oua, lapte, esenta de vanilie, unt nesarat, mere. Ingrediente: 2 cani fulgi de ovaz 3/4 cana de zahar brun 1 cana nuci 1/2 ceasca de stafide 1 lingurita praf de copt 2 lingurite de scortisoara 1/2 lingurita […]

Sote_de_morcovi_cu_broccoli_si_castane_10

Reteta zilei: Sote de morcovi cu broccoli

Sote de morcovi cu broccoli si castane din: broccoli, ulei de porumb, morcovi, ceapa, castane, sirop de porumb, otet de mere, amidon, sos de soia, ghimbir, caju. Ingrediente: 1 broccoli, rupt buchetele 1 lingura ulei de porumb 2 morcovi, fasii 2 cepe, felii 1 cutie castane 1/3 ceasca sirop de porumb 3 linguri otet de […]

Piept_de_vaca_la_cuptor_05

Reteta zilei: Piept de vaca la cuptor

Piept de vaca la cuptor din: sos pentru friptura, piept de vita, sare, piper, condimente, sos barbeque, chifle, salata, faina. Ingrediente: 1 borcan sos pentru friptura, dupa preferinta 1 piept de vita Sare si piper Alte condimente, dupa gust sos barbeque chifle salata 1 lingura faina   Mod de preparare: Asezonti pieptul cu sare si […]

Paste_cu_ton_si_branza_12

Reteta zilei: Paste cu ton si branza

Paste cu ton si branza din: paste, ceapa, faina, supa de pui, lapte, mazare, rosii, ton, branza cheddar, parmezan, pesmet, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet paste 1 ceapa, cuburi 3 linguri de faina 1 cutie supa de pui 1 cana lapte 1 cana mazare 1/4 ceasca rosii, tocate 2 cutii de ton […]

Chiftele_de_curcan_cu_sos_de_soia_05

Reteta zilei: Chiftele de curcan cu sos de soia

Chiftele de curcan cu sos de soia din: carne tocata de curcan, ou, ceapa verde, patrunjel, coriandru, sos de soia, ulei de susan, zahar brun,apa, vin de orez, ghimbir. Ingrediente chiftele: 1 1/2 kg carne tocata de curcan 1 ou 4-5 fire de ceapa verde, tocata 4-5 crengute de patrunjel sau coriandru, tocat 2 linguri […]

Supa_de_verdeata_cu_morcov_si_usturoi_06

Reteta zilei: Supa de verdeata cu morcov si usturoi

Supa de verdeata cu morcov si usturoi din: ulei de masline, praz, morcovi, leurda, usturoi, supa de pui, sparanghel, mazare, ierburi mixte, suc de lamaie, oua, otet alb. Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 2 fire de praz, felii 3 morcovi, bucati 1 legatura leurda, maruntita 2 catei de usturoi, felii subtiri 6 cani supa […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.