Dovlecei conservati pentru iarnă din: dovlecei, sare grunjoasa, apa, otet din vin, aspirina. Ingediente: 2 kg dovlecei tinari, fara seminte sare grunjoasa apa otet din vin 5-10 tablete de
7 Retete de muraturi pentru iarna – delicioase
PrinteazaRetete de muraturi pentru iarna:
Dovlecei conservati pentru iarnă
Sfecla rosie cu hrean pentru iarna
Sfecla rosie cu hrean pentru iarna din: sfecla rosie, hrean, otet de vin alb, sare grunjoasa, miere. Ingrediente: 10 bulbi de sfecla rosie, potriviti ca marime 4 radacini de hrean…
Baza pentru mancaruri
Baza pentru mancaruri din: ceapa, morcovi, fasole pastai, ardei gras, untdelemn, piper, sare. Ingrediente: 1 kg ceapa 1 kg morcovi 1 kg fasole pastai 2 kg ardei gras rosu si…
Legume conservate
Legume conservate din: dovlecei, ardei grasi, gogosari, rosii, ceapa, seminte de marar uscat, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 4 dovlecei 3 ardei grasi 3 gogosari 5 rosii bine coapte…
Condiment iute cu legume
Condiment iute cu legume din: ardei iute, telina, morcov, gogosari, sare grunjoasa, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg ardei iuti 1/2 kg telina 1 kg morcov 1/2 kg gogosari 2…
Zarzavat cu sare
Zarzavat cu sare din: morcovi, radacina de telina, patrunjel, ardei gras, rosii, ceapa, frunze de telina, frunze de patrunjel, sare grunjoasa. Ingrediente: 2 kg morcovi 2 kg radacini de telina…
Dovlecei cu vinete si ardei pentru iarna
Dovlecei cu vinete si ardei pentru iarna din: dovlecei, vinete, ardei, rosii, aspirina, sare grunjoasa. Ingrediente: 2 kg dovlecei tineri 1 ½ kg vinete 2 kg ardei 2 kg roșii…