Muschi de porc impanat cu salvie din: muschi de porc, mere, cimbrisor, cartofi, salvie, sare, piper, boia, ulei, vin alb, usturoi. Ingrediente: 2 kg muşchi de porc un kg mere 2-3 crenguţe cimbrişor proaspăt 8 cartofi 3-4 frunze salvie sare grunjoasă piper boabe şi măcinat o lingură boia dulce o lingură boia iute 150 ml […]
7 Retete Culinare pentru Craciun si Revelion
PrinteazaRetete Culinare pentru Craciun si Revelion:
Ciolan cu fasole
Ciolan cu fasole din: cilan de porc, fasole, ceapa, morcov, bulion, faina, foi de dafin, sare, piper, patrunjel, boia dulce. Ingrediente: 4 ciolane afumate de porc, mai mici 500 g fasole boabe 1 ceapă mare 1 morcov 2 linguri bulion sau pasta de tomate 2 linguri faina 2 foi de dafin sare piper boabe ulei […]
Gulas de porc cu chimen
Gulas de porc cu chimen din: pulpa de porc, ulei, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, faina, boia, sare, piper, chimen. Ingrediente: 500 g pulpă de porc 50 ml ulei 2 cepe 2 morcovi 3 cartofi 250 ml smântână 3 linguri făină 3 linguri boia dulce 1/2 linguriţă boia iute sare chimen piper Mod de preparare: […]
Cotlet de porc cu nectarine fripte
Cotlet de porc cu nectarine fripte din: cotlet de porc, nectarine, otet, lamaie, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 4-6 cotlete (felii) de porc 2 linguri oţet balsamic 1 lingură zeamă de lămâie 1 crenguţă de cimbru sare piper 4-6 nectarine Mod de preparare: Feliile de cotlet le pui pentru 30 de minute în marinata formată […]
Rulada de carne cu struguri
Rulada de carne cu struguri din: ceapa, usturoi, pulpa de porc, vin, marar, patrunjel, rozmarin, piper, sare, struguri. Ingrediente: 1 ceapă 6 căţei de usturoi 500 g pulpă de porc 250 ml vin roşu mărar pătrunjel rozmarin piper sare struguri Mod de preparare: Baţi cu ciocanul bucata de pulpă, pentru a o întinde cât […]
Cum se prepara Gulas de porc la ceaun (VIDEO)
Gulas de porc la ceaun: Cum se prepara Gulas de porc la ceaun: Pofta buna!
Cum se prepara Pulpa de porc la cuptor (VIDEO)
Pulpa de porc la cuptor: Ingrediente: 1,5 kg pulpă de porc 1 ceapă 4 linguri ulei de măsline 1 linguriţă oţet balsamic 1 pahar vin alb 1 linguriţă sare boabe de piper roşu coriandru cuişoare 2 steluţe anason Cum se prepara Pulpa de porc la cuptor:
Pofta buna!
Imi place muschiuletul de porc impanat cu salvie, sa vedem daca-mi iese